viernes, 10 de enero de 2014

Exposición de la Célula: El Pou!



El próximo viernes 17 de enero se inaugurará "El Pou", la segunda exposición del colectivo La Célula en la galeria Mutuo de Barcelona. Los mismos miembros expondrán junto a otros autores invitados.

 La Célula es un colectivo llevado a cabo por jóvenes artistas de Barcelona, entre ellos dos alumnos del actual curso de ilustración creativa: Adrià Ferrer Marquès i Celia Gaultier.

Víctimes d'un present tenebrós, i a la mercé d'un no-futur incert, els membres del col.lectiu Celula prenen com estendard un bon recull d'idees i propostes relacionades amb diferents tipus d'art per lliurar batalla contra aquesta realitat tant nefasta, que obliga a bona part del joven inquiet a malviure de les engrunes que queden d’aquesta crisi.

 Com a estri principal per a cercar llum dins aquest forat negre, el colectiu empra l'organització d'esdeveniments i exposicions per així ajudar i donar a conèixer artistes de diferents besants.

L'exposició "El Pou" és col.lectiva i es situa sota el marge inspiracional del sexe i la mort. Juntament amb La Célula (Noelia Towers, El Marquès, Tatyana Gil de la Visitación, Celia Gaultier i Roig Jardí ) col•laboren artistas nacionals i internacionals com Victor Lama, El Doc, Helena, Helena Navi, Thomas Portait,  Guillem Muro, Hez, Manu, i Sara Bea.

No hay comentarios: