miércoles, 9 de marzo de 2011

Presentación de la mascota POMA de Stanton Studio para la Fundació Esclerosi Múltiple

Recientemente Stanton Studio ha creado una mascota para una acción solidaria de la FEM, una simpática manzana humanizada capaz de cambiar expresiones y colores según las necesidades. Aquí un par de imágenes de la mascota y un poco mas de información sobre la presentación de prensa.

Nota de Prensa

El proper dimecres 9 de març a les 11.30 hores tindrà lloc a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron de Barcelona la presentació de la campanya “Una poma per la vida”, els ingressos de la qual es destinen a potenciar la recerca en Esclerosi Múltiple a través de la beca CEM-Cat “Miquel Martí i Pol”. En el decurs de l’acte es farà lliurament de l’esmentada beca, a l’equip guanyador de la convocatòria 2011.

A continuació, es farà una visita amb els assistents i els mitjans de comunicació a l’interior de les obres del nou centre i, seguidament, a les actuals instal·lacions del Centre d’Esclerosi Múltiple de Catalunya - CEM- Cat (Unitat de Neuroimmunologia Clínica) a l'edifici de l'Escola d'Infermeria de l’Hospital Universitari Vall d'Hebron per conèixer la tasca que s'hi porta a terme i conèixer el testimoni de persones afectades d’esclerosi múltiple.

A l’acte hi intervindran Xavier Montalban, director del Centre d’Esclerosi Múltiple de Catalunya (CEM-Cat); Rosamaria Estrany, presidenta de la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM); Enric Ezquerra, director general de Condis Supermercats i els padrins de la campanya, l’actor i presentador Àngel Llàcer i l’actor Jordi Cadellans. També hi assistiran el Dr. Enric Argelagués, director de l’Institut Català de la Salut; el Dr. José Luis de Sancho i la Dra. Pilar Solans, gerent i directora assistencial de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron de Barcelona, i el Dr. Joan X.
Comella, director de l’Institut de Recerca Vall d'Hebron.

La campanya solidària Una poma per la vida es celebrarà els propers 11 i 12 de març a més de 400 establiments Condis a Catalunya i Madrid. L’esmentada campanya consisteix en la venda de pomes solidàries cedides per Condis Supermercats. Cada poma costarà 1,50€ i la FEM destinarà la recaptació total a la Beca CEM-Cat “Miquel Martí i Pol" 2011, destinada a grups de recerca novells d’hospitals i universitats de Catalunya amb l'objectiu de potenciar la investigació en neuroimmunologia, amb un enfocament especial a l’esclerosi múltiple. Durant l’acte es farà lliurament de la beca a l’equip guanyador de 2011.

No hay comentarios: