miércoles, 6 de junio de 2007

Guanyadors premis Junceda


Més de 200 persones van assistir el dia 31 de maig, al lliurament dels Premis Junceda 2007. L’acte es va obrir amb una mostra d’il·lustracions de les obres que hi participaven i després el president de l’APIC, l’Horacio Altuna en va fer l’obertura oficial.
L’expectació entre els assistents era màxima per saber qui eren els guanyadors i guanyadores d’aquesta edició. Poc a poc es va anar coneixent el nom dels afortunats d’aquest any que, alguns fins i tot amb crits d’emoció, rebien el guardó en forma d’elefant, dissenyat expressament pels premis per la Meritxell Duran.
Durant el desenvolupament de l’acte es va retre un homenatge als il·lustradors recentment desapareguts, Cesc i Carles Fontserè, amb un muntatge audiovisual que feia un recull de la seva obra.
Entre els guanyadors es trobava una ex alumna de l'Escola Eina, del posgrau de il.lustració creativa i tècniques de comunicació visual, Rosario Velasco, que va rebre el premi a la categoria de premsa i revistes per la secció "LUCÍA Y..." del Magazine de La Vanguardia.

web Rosario Velasco

1 comentario:

Enric Passolas dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.