miércoles, 30 de noviembre de 2022

Expo Sketched Memories de Chamo San

Fins al 18 de desembre. Expo Sketched Memories de Chamo San, exalumne del Postgrau en Il·lustració creativa, amb dibuixos que il·lustren diferents moments i escenes quotidianes al llarg dels darrers 10 anys.
                       
Sketched memories obre una finestra a l’obra més personal de Chamo San: dibuixos que documenten les seves experiències en les pàgines de les seves llibretes. Un recorregut a través del temps i el seu entorn plasmat amb el llenguatge del dibuix, aquell que l’ha acompanyat des que té memòria.

La mostra, produïda per Blanc!, conté material recollit en el llibre homònim, dibuixos inèdits i altres de nova creació, utilitzant aquí per primera vegada el gravat com a tècnica.
Aquesta exposició és una oportunitat de descobrir el virtuosisme tècnic de Chamo San sense condicionants externs com a clients o encàrrecs. Una selecció personal de moments íntims fets pel simple plaer de fer-los.

Comissariat: Misterio Studio.

Organitza: Blanc Festival i Centre d’Art Contemporani LA SALA.

Activitats complementàries
– Visita comentada a l’exposició a càrrec de l’artista Chamo San
Diumenge 13 de novembre a les 12h. 

ACTVITATS INFANTILS
– Festa del dibuix
Dissabte 22 d’octubre. D’11h a 13h i de 17h a 19h.
Ubicació: Plaça de les Neus
Una instal·lació a la plaça de les Neus, amb teles i cubs gegants on els participants podran intervenir de forma lliure i arbitrària. Qualsevol persona de qualsevol edat, podrà deixar la seva impremta en aquest espai.
No cal inscripció prèvia
– Fem un coet.
Taller de reciclatge i creativitat
Diumenge 23 d’octubre. D’11h a 12.30h 
Edats: de 6 a 12 anys
Places limitades,. Cal reserva prèvia
Ubicació: Centre d’Art Contemporani La Sala
A càrrec de Vila pingüí
En aquesta activitat crearem un coet pensat per a fer-se servir com a guardiola. Des de fora, podrem veure com van pujant els nostres estalvis fins la lluna. I és que es tracta d’un coet, realitzat amb materials que podem trobar fàcilment a casa i que podem reutilitzar.
– Taller de pintura amb llum
Dissabte 22 d’octubre. D’11h a 13h 
Edats: de 6 a 12 anys
Places limitades. Cal reserva prèvia.
Ubicació: Centre d’Art Contemporani La Sala
A càrrec de Funlab
Crearem petites llanternes amb diferents materials per després utilitzar-les com a pinzells per dibuixar en la foscor i crear efectes fotogràficsL’objectiu és apropar als més joves de la família al món de la tecnologia i la programació, d’una manera amena, propera i divertida.

No hay comentarios: